Зародок

Опис:

  • Багатий джерелом поживних речовин, білка, жиру та антиоксидантів. Широко використовується в харчовій та кормовій промисловості.
Отримати специфікацію

Умови зберігання:

Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від 5 ºС до 25 ºС, захищеному від вологи та прямих сонячних променів.

Термін зберігання:

6 місяців від дати виготовлення

Пакування:

  • Біг-бег 1 000 кг
У виробництві харчової олії

У виробництві харчової олії

У виробництві кормів ​​для тварин

У виробництві кормів ​​для тварин

В промисловості для виготовлення біодизеля  та мастильних матеріалів

В промисловості для виготовлення біодизеля та мастильних матеріалів

В косметології, як засоби по догляду за шкірою

В косметології, як засоби по догляду за шкірою

Отримати специфікацію

Характеристики:

  • Зовнішній вигляд однорідний, без сторонніх домішок, грудочок чи інших змін, що можуть впливати на якість або безпеку продукту
  • Запах характерний для кукурудзяного зародка, свіжий, без сторонніх або неприємних ароматів
  • Колір від жовтого до сіро-жовтого або до світло-коричневого
  • Містить суміш вітамінів і мінералів 1–2%
  • Масова частка жиру 30–45%
  • Масова частку протеїну 15–20%
  • Вуглеводи переважно некрохмальні полісахариди та цукри ~12,5%
  • Масова частка сирої клітковини Не >10%
  • Високий вміст фосфору, магнію та цинку ~0,8–1,2%
  • Фітогенні речовини фітостероли та ферулова кислота 1–3%
Отримати специфікацію

Функції:

  • Джерело енергії високий вміст жирів, вуглеводів і білків, а також різноманітних біологічно активних компонентів (вітамінів та мінералів)
  • Покращення раціону тварин забезпечує білки, жири та вітаміни для росту та розвитку
  • Підтримка здоров’я містить антиоксиданти та вітамін E, що сприяють зміцненню імунної системи, покращують травлення та загальний стан організму
  • Збільшення продуктивності підвищує надої молока та приріст маси тварин
  • Економічна ефективність є доступною та вигідною альтернативою іншим кормовим добавкам, таким як соєвий, соняшниковий шрот, пшеничні висівки
Отримати специфікацію

Переваги використання:

  • Високий вмістненасичених жирів і фітостеролів, які допомагають знизити рівень холестерину
  • Антиоксидантні властивості захищають клітини від окислювального стресу
  • Зволожуючі та захисні властивостізародки кукурудзи часто використовується в косметичній продукції по догляду за шкірою
  • Ціназа тонну кукурудзяного зародку нижча на 20–30% , ніж високоякісного соєвого шроту
Отримати специфікацію