L-Лізин сульфат 70%
Опис:
- Незамінна амінокислота, широко використовується у сільському господарстві як кормова добавка для тварин. Лізин відіграє ключову роль у синтезі білків, беручи участь у формуванні структурних білків, ферментів та інших важливих молекул в організмі. Він важливий на етапах інтенсивного росту та розвитку тварин. L-лізин сульфат 70% є безпечним для свиней та птиці, а його використання сприяє поліпшенню здоров'я та продуктивності тварин без ризику виникнення токсичних або алергічних реакцій
Умови зберігання:
Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від 5 ºС до 25 ºС, захищеному від вологи та прямих сонячних променів.
Термін зберігання:
24 місяці від дати виготовлення
Пакування:
- Мішки 25 кг
- Біг-бег 1 000 кг
Рекомендована норма застосування:
Птахи (курчата-бройлери):
Початкова фаза (0–3 тижні):
1,1–1,3% лізину в раціоні
Ріст (3–6 тижнів):
0,9–1,1%
Завершальна фаза
0,8–1,0%
Свині
Поросята (до 25 кг):
близько 1,0–1,2% від загального вмісту корму
Відгодівельні свині (25–110 кг):
0,8–1,0% вмісту лізину
Свиноматки
приблизно 0,9–1,0%
Норми застосування рекомендуються відповідно до раціону годівлі з урахуванням вмісту лізину.
Характеристики:
- Масова частка L-лізину в перерахунку на суху речовину не < 55%
- Сіль амонію (як NH4+) не > 1%
- Рівень pH 3-6
- Масова частка сирої золи в перерахунку на суху речовину не > 4%
- Розчинність добре розчинний у воді та розведених кислотах, частково розчинний у лужних розчинах
- Зовнішній вигляд гранула розміром від 1,6 мм до 2 мм
- Колір від світло-бежевого до коричневого
Функції:
- Приріст маси тварин і птиці на 9-25%
- Підвищення несучості курей на 8-10%
- Зміцнення кісток завдяки кращому засвоєнню кальцію та фосфору
- Покращення обміну речовин і стимуляція вироблення еритроцитів для оптимального
кисневого обміну - Поліпшення конверсії корму та загальний стан здоров’я тварин
Переваги використання:
- Економічність більш доступний за ціною, ніж чистий лізин монохлоргідрат на 20-40%
- Висока ефективність забезпечує стабільний ріст тварин: приріст маси тварин і птиці на 9-25%, підвищення несучості курей на 8-10%.
- Мультифункціональність позитивно впливає на травлення оскільки має залишки ферментації (органічних кислот, біоактивних сполук)
- Стабільність висока стійкість під час зберігання та транспортування
- Безпечність низька токсичність і мінімальний ризик алергій підтверджені дослідженнями. Екологічно чисте виробництво з безпечною утилізацією відходів та строгий контроль якості забезпечують чистоту продукту й стабільність виробництва.