Зародок
Опис:
- Багатий джерелом поживних речовин, білка, жиру та антиоксидантів. Широко використовується в харчовій та кормовій промисловості.
Умови зберігання:
Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від 5 ºС до 25 ºС, захищеному від вологи та прямих сонячних променів.
Термін зберігання:
6 місяців від дати виготовлення
Пакування:
- Біг-бег 1 000 кг
У виробництві харчової олії
У виробництві кормів для тварин
В промисловості для виготовлення біодизеля та мастильних матеріалів
В косметології, як засоби по догляду за шкірою
Характеристики:
- Зовнішній вигляд однорідний, без сторонніх домішок, грудочок чи інших змін, що можуть впливати на якість або безпеку продукту
- Запах характерний для кукурудзяного зародка, свіжий, без сторонніх або неприємних ароматів
- Колір від жовтого до сіро-жовтого або до світло-коричневого
- Містить суміш вітамінів і мінералів 1–2%
- Масова частка жиру 30–45%
- Масова частку протеїну 15–20%
- Вуглеводи переважно некрохмальні полісахариди та цукри ~12,5%
- Масова частка сирої клітковини Не >10%
- Високий вміст фосфору, магнію та цинку ~0,8–1,2%
- Фітогенні речовини фітостероли та ферулова кислота 1–3%
Функції:
- Джерело енергії високий вміст жирів, вуглеводів і білків, а також різноманітних біологічно активних компонентів (вітамінів та мінералів)
- Покращення раціону тварин забезпечує білки, жири та вітаміни для росту та розвитку
- Підтримка здоров’я містить антиоксиданти та вітамін E, що сприяють зміцненню імунної системи, покращують травлення та загальний стан організму
- Збільшення продуктивності підвищує надої молока та приріст маси тварин
- Економічна ефективність є доступною та вигідною альтернативою іншим кормовим добавкам, таким як соєвий, соняшниковий шрот, пшеничні висівки
Переваги використання:
- Високий вмістненасичених жирів і фітостеролів, які допомагають знизити рівень холестерину
- Антиоксидантні властивості захищають клітини від окислювального стресу
- Зволожуючі та захисні властивостізародки кукурудзи часто використовується в косметичній продукції по догляду за шкірою
- Ціназа тонну кукурудзяного зародку нижча на 20–30% , ніж високоякісного соєвого шроту